Az ÁSZF elfogadásával, és a “Megrendelés” gombra való kattintással elismered, hogy fizetési kötelezettséggel járó megrendelést küldtél el.

A webáruház böngészésével és használatával kijelented, hogy elolvastad és elfogadtad a webáruház használatára és szolgáltatásaira vonatkozó szerződési feltételeket, adatkezelési elveket és annak minden pontjával egyetértesz.

Az üzemeltető adatai:

Nyitott Tudat Buddhista Közösség
Technikai szám: 2343
Adószám: 18948600-1-41
Székhely: 1027 Budapest, Margit krt. 44.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016755
Kolostor: 3358 Erdőtelek, Táncsics Mihály utca 31.
Elnök: Tiszteletreméltó Dr. Khammai Dhammasami
Elnökhelyettes: dr. Czike Klára (czike.klara@nytbk.hu, 30/475 8567)

A szerződés tárgya

A szerződés tárgya a Nyitott Tudat Buddhista Közösség internetes áruházában (www.nytbk.hu) található valamennyi árucikk. Az árucikkek tulajdonságait, jellemzőit az árucikkhez tartozó konkrét oldalon tudhatja meg.

Vételár, fizetési feltételek:

Az árucikkek mellett feltüntetett ár az árucikk vételára, amely tartalmazza az általános forgalmi adót is. Áruházunkban lehetőség van banki átutalásra, és személyes utánvéttel történő fizetésre. 

Szállítási feltételek, határidők:

A termékeket személyesen, a Pandita Meditációs Központban lehetséges átvenni. 

A vásárlástól való elállás joga:

A megrendelő a szerződéstől nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. A megrendelő az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. Az értékesítő köteles a megrendelő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríteni.
A megrendelő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerülő költségeket.

Ha azonban az elállási jog alapján visszaszállított áru nincs kifogástalan, újra eladható állapotban, akkor a megrendelő kártérítésre kötelezett, amennyiben az áru állapotának romlását, tönkremenését, vagy visszaadásának másmilyen ellehetetlenülését szándékosan vagy hanyagságból idézte elő.

Megrendelés módosítása, törlése:

Az eladó a rendelés teljesítésének megkezdéséig (a rendelés leadását követően 1 napig) megadja a lehetőséget a vásárlónak rendelése visszavonására a “Kapcsolat” menüpont alatt található elérhetőségek valamelyikén keresztül.

A megrendelés utólagos módosítására csak e-mailben, vagy telefonon kerülhet sor.

Adattovábbítás:

Tudomásul veszem, hogy a Nyitott Tudat Buddhista Közösség adatkezelő által a www.nytbk.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek a Paylike  mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, e-mail cím, vásárlás összege. Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a Paylike Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: https://paylike.hu/privacy

Adatvédelem:

Az webáruház használata során rendelkezésére bocsátott személyes adatait bizalmasan kezeljük, harmadik fél részére nem adjuk át. A megrendelt termékről számla készül, melynek tárolása a hatályos jogszabályokban előírt módon és ideig tárolásra kerül.