Erdőtelki Kolostor és Elvonulóközpont logó fehér

Erdőtelki Kolostor és Elvonulóközpont

Havasi Katalin: Lélekmesék I.

Havasi Katalin: Lélekmesék I.

Dátum

2022.10.15.

Időpont

10:00

Helyszín

Pandita Meditációs Központ

Havasi Katalin LÉLEKMESÉK címmel 2 alkalommal egynapos szomatodráma workshop-ot tart a THERAKADÉMIA őszi trimeszterében.

„ Az, ami lenn van, ugyanaz, mint ami fenn van, és ami fenn van, ugyanaz, ami lenn van. Így érted meg az egyetlen csodát. És ahogy minden dolog az Egytől származott, az Egy gondolatból: úgy, elfogadva azt, lett minden teremtett dolog.” (Hermész Trisztmegisztosz)

Szeretettel hívlak a „Lélekmesék” Szomatodráma programra, ahol játékos és érzelmekkel teli gyakorlatokon keresztül fejlesztheted kapcsolódásodat önmagaddal. A nap során olyan páros-, ill. csoportos gyakorlatokon keresztül kommunikálhatsz egyes részeiddel, melyek végül segítenek integrálni mindent azzá az Egyé, amelyről Hermész Triszmegisztosz a Tabula Smaragdinában ír.

Ha magánéleti vagy egészségügyi elakadásaid vannak, konfliktusok vannak az életedben-, ill. ha spirituális utadon érzel nehézségeket, akkor ezen a programon különleges módon kaphatsz rálátást a tudatalatti folyamataidra. Dolgozni fogsz a testeddel, a testeden keresztül az érzelmeiddel, emberi kapcsolataiddal, és minden részeddel, ami az életben hol tudatosan, hol tudatalatt feszít. A Szomatodráma elkísér az izolációtól az önszeretetig, segít a test-lélek-szellem harmónia megteremtésében. Rálátást nyerhetsz arra is, hogy mi volna az a fejlődési irány, ami eredményessé teheti erőfeszítéseidet akár az önismeret, akár a spirituális fejlődés útján. Számtalan pozitív kifutása lehet a Szomatodrámával töltött napnak, de egy biztos: aki ezen a módon tölt időt önmagával, végül megkönnyebbült lélekkel, tisztább belső látással és talán néhány új barátsággal zárja a napot.

Várlak szeretettel!

Havasi Katalin

szomatodráma csoportvezető / hipnoterapeuta, hipnoterápia oktató / meditációs tanár

Egyéb tudnivalók a workshop-ról: 

A program egésznapos (10.00-18.00), maximális létszám 6 fő, és mindenki résztvevője is a napnak, azaz nincs olyan, mint pl. családállításon, hogy valaki csak segítő, de témát nem hoz. Kísérő, nem-résztvevő családtag vagy barát nem lehet jelen, az egész nap hangulatát az -is- megalapozza, hogy mindenki megnyit másokat és mindenki megnyílik, ebben az értelemben zárt csoport.

A felajánlott 2 nap tematikájában 2 egyforma nap, ugyanazokon a gyakorlatokon mennek végig, ezért 2 teljesen külön csoportnak érdemes jönnie. Ilyen rövid időn belül csak akkor érdemes kétszer szomatodrámázni, ha valakinek súlyos betegsége van, vagy más hasonlóan nyomós oka. Jöhetnek egymást ismerő emberek is, de akkor tudniuk kell, hogy lehet olyan megnyílás, ami a kapcsolatba bezavarhat, ezt érdemes mérlegelni. Ugyanezért pároknak, házaspároknak, akik még nem szomatodrámáztak, nem javaslom ugyanazon csoportban való részvételt.

Választható alkalmak:

  • október 15. (szombat) 10:00-18:00 -» erre az alkalomra ezen az oldalon alul tudsz jegyet venni
  • november 5. (szombat) 10:00-18:00 -» erre az alkalomra itt tudsz jegyet venni

Helyszín: Pandita Meditációs Központ, Budapest Margit krt. 44.

Részvételi díj: 25.000 Ft / alkalom

A workshop-ból származó bevételeket (a költségek levonása után) a Nyitott Tudat Buddhista Közösség fenntartásában lévő Erdőtelki Kolostor és Elvonulóközpont építési és fenntartási költségeire fordítjuk.

A részvételi díjat az alkalmak előtti nap 12:00-ig lehet átutalással fizetni a Közösség Magnet Banknál vezetett számlájára.

Nyitott Tudat Buddhista Közösség: 16200010-10079498

A befizetésről számlát állítunk ki, amely megelőzi a fizetést, így mielőtt utalnál, kérünk, írj az alábbi email címre és várd meg a számlát, amelyet elektronikusan küldünk majd. Ha nincs szükséged számlára, akkor „ADOMÁNY” felirattal bármikor utalhatsz. Ha részletfizetési lehetőséget szeretnél kérni, vagy készpénzben fizetnél, kérlek jelezd az alábbi email-címen!

További információk és jelentkezés (ha számlát kérsz): czike.klara@nyitott-tudat.hu

Sorry, this event is expired and no longer available.

Helyszín

  • Pandita Meditációs Központ
  • Margit krt. 44. 17-es kapucsengő
  • Budapest

Időpont részletei

  • 2022.10.15. 10:00   -   18:00
Megosztás
Naptárhoz adás

Title

Go to Top